Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw- en Agrifoodmissie naar Canada en VS

RVO heeft recent aankondigingen verstuurd voor een economische missie naar Canada, parallel aan een staatsbezoek van het Koninklijk Huis en een economische missie naar de VS. Voor beide missies geldt dat de (economische) betrekkingen voor de topsectoren Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en AgriFood focus zijn. De missies naar Canada en de VS zijn zo ingericht dat deze gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dat betekent op hoofdlijnen: 27 mei vertrek naar Toronto, 29 mei via Leamington naar Detroit, programma in Grand Rapids en tenslotte vertrek op 3 juni vanuit Chicago.

Centraal thema van de Tuinbouw en Agrifood missie is "feeding the city" en "healthier foods", waarbij zowel aandacht is voor de opkomende trend van voedselproductie direct in en om de grote steden als ook productie op moderne schaal, waar veel Nederlandse tuinbouw bedrijven in de toeleverende sfeer bij zijn betrokken. Zowel in Canada als in de VS staan matchmaking briefings, gerichte bedrijfsbezoeken, seminars en trade dinners op het programma.

De topsectoren willen op 9 april 10.00-12.00 uur uur in Den Haag een input bijeenkomst organiseren met de deelnemende bedrijven. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij Rubert Konijn van de Topsector TU (RubertKonijn@TopsectorTU.nl).

De centrale aanmelding voor de missies loopt via RVO en sluit op 10 april a.s. Voor meer informatie zie www.rvo.nl/missievs en www.rvo.nl/missiecanada

Publicatiedatum: