Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe planten in kas Combivliet

Eind januari werd locatie VierVliet van Tomatenkwekerij CombiVliet aan de Groeneweg in 's-Gravenzande getroffen door een windhoos. In overleg met de verzekering is besloten een geheel nieuwe teelt op te zetten. Op deze locatie teelt CombiVliet cherrytomaatjes.





"Donderdag en vrijdag jl. zijn de nieuwe jonge planten in de kas gepoot, zodat we over ca. 7 weken de eerste tomaatjes kunnen oogsten. Alles is netjes gerepareerd. We zijn nu op het punt waar we eind november ook waren, toen we de nieuwe teelt startten. We lopen dus als je het goed bekijkt, 4 maanden achter op de normale planning. Een kostbare zaak, maar we zijn blij dat we weer van start kunnen. ", vertelt Edwin de la Combé (operationeel directeur CombiVliet).



"Alles ging volgens een heel strakke planning. De karren met planten werden achter elkaar geleverd door onze plantenkwekerij WPK. De lege karren gingen gelijk weer retour, zodat deze daar weer vol gezet konden worden. Binnen twee dagen was alles gepoot en nog een dag erbij en alles was ook ingedraaid, zodat de planten langs de draden kunnen gaan groeien. We hebben gelukkig ervaren mensen die weten wat ze moeten doen en begrijpen dat alles snel moet gebeuren, omdat we dan ook sneller weer in productie zijn. Een topteam!", vertelt Elvis Kampa (bedrijfsleider locatie VierVliet).


Publicatiedatum: