Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman neemt afscheid van Jacques de Zeeuw

Royal Brinkman nam op 26 maart jl. in stijl afscheid van Jacques de Zeeuw. Jacques arriveerde met zijn familie in een limousine, waar hij buiten bij de entree van het Royal Brinkman hoofdkantoor werd opgewacht door directie en collega's.



Jacques de Zeeuw neemt afscheid na een 48-jarig dienstverband bij Royal Brinkman. Hij heeft na zijn pensioendatum nog 3½ jaar langer doorgewerkt omdat hij zijn werkzaamheden nog té interessant vond. Hij was o.a. werkzaam als verkoopleider, hoofd van de handels adviesgroep en de laatste jaren vooral als productontwikkelaar. In zijn functie had hij veel contact met telers en leveranciers waardoor hij als een spin in het web opereerde bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Ideeën, vragen en wensen van klanten resulteerden op deze manier vaak in nieuwe producten voor de glastuinbouw. Jacques de Zeeuw heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van o.a. de tomatenhaak met vrije val, de Hebo Halter inhoeshulpen voor snijbloemen, het gaas en steunmateriaal voor snijbloemen, messen en scharen en meet en weegapparatuur.

Op donderdag 26 maart kwamen collega's, telers en leveranciers Jacques de Zeeuw persoonlijk de hand schudden tijdens een afscheidsreceptie op het hoofdkantoor in 's-Gravenzande.

Jacques feliciteren? Dat kan per e-mail!

Publicatiedatum: