Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

29 maart: opening aspergeseizoen Peel en Maas

De lente staat voor de deur. Dat betekent dat ook de aspergetijd weer aanbreekt. Het AspergeGilde Peel en Maas geeft op 29 maart de aftrap voor het aspergeseizoen 2015. Gastlocatie is het agrarisch bedrijf van de familie Steeghs in Panningen. Na het officiële programma voor genodigden is er van 13.00 tot 17.00 uur een open dag, met activiteiten voor jong en oud.



Voorafgaand aan de open dag vindt de officiële opening van aspergeseizoen plaats door het AspergeGilde Peel en Maas. Tijdens het officiële programma worden onder meer de ambassadeurs voor het aspergeseizoen 2015 benoemd en wordt het eerste kistje asperges geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar een goed doel.

Het AspergeGilde Peel en Maas is een samenwerkingsverband van ruim twintig aspergetelers uit Peel en Maas. Promotie van Peel en Maas als dé aspergeregio is de belangrijkste doelstelling van het AspergeGilde. Samen met betrokken partijen uit de omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals de AspergeShopdag op 14 mei a.s.. Ook het ontwikkelen van aspergeproducten is een speerpunt.

Kijk voor meer informatie op www.aspergegildepeelenmaas.nl, volg het AspergeGilde op Twitter (@AspergeGilde) of like AspergeGilde op Facebook. 
Publicatiedatum: