Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Noordhuys Tomatoes en The Greenery

Nieuwe tomaat Uniek speciaal voor horeca-segment

Noordhuys Tomatoes heeft samen met The Greenery een nieuw tomatenconcept ontwikkeld, dat interessant is voor het horeca-segment. 'Authentieke mini-troscherrytomaten waar je meteen van kunt genieten', aldus Theo van Noord, eigenaar van Noordhuys Tomatoes. De Uniek Tomaten zijn afkomstig van de Zuid-Hollandse eilanden, met de hand geplukt en direct vers verpakt.

Uniek Tomaten, van het ras Axiany, zijn knapperig en zoet van smaak. De 'unieke' tomaten hebben een brix van 10 of hoger. Ze kunnen in de keuken voor een groot aantal gerechten worden gebruikt.



The Greenery verkoopt de Uniek Tomaten in een nieuwe verpakking, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Naast de tomaten bevat elke doos tevens een hoekkaart en troslabels waar interessante feiten op vermeld worden over het product en de duurzame manier van telen. De komende weken zullen er diverse promoties starten om het product extra onder de aandacht te brengen.

Geïnteresseerd in Uniek Tomaten? Neem dan contact op met verkoper Cor Berkhout van The Greenery via 0180 65 78 04 of stuur een e-mail naar c.berkhout@thegreenery.com
Publicatiedatum: