Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagd benefietdiner voor Roparun Team Staay-Hispa

Het Roparun Team van Staay-Hispa uit Barendrecht kan terugkijken op een geslaagde benefietavond. Het door Miguel González (tevens grondlegger van Hispa Fruit) opgerichte 'Team 132' haalde ruim €15.000,- op tijdens de feestelijke avond op maandag 23 maart, waarbij het Rotterdamse restaurant De Prins van Terbregge omgetoverd werd tot een soort kleine Markthal.


Miguel González (midden) voorziet zijn gasten van bijzondere Ibérico- en Rubia Gallegaburgers. Jan Dirk Stouten (rechts) praatte de gezellige avond aan elkaar.


Tijdens het bijna traditionele diner van het ervaren Roparun Team (al veertien eerdere deelnames) waren vele bekenden uit de AGF-wereld aanwezig. Zij zagen RTV Rijnmond-presentator Jan Dirk Stouten optreden als veilingmeester en loterijvoorzitter, terwijl meerdere top-chefs uit de Rotterdamse het gastronomische gedeelte op zich nam en de Spaanse band 'The Chicken' voor muzikale ondersteuning zorgde.
 

Shirt aangeboden door Sherpa aan Rob van Opzeeland van Kivitstransport.
Publicatiedatum: