Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rheinland: twaalfde editie 'dag van de boerderijverkoop'

In Duitsland heeft de boerderijverkoop zich al lang tot een belangrijke bedrijfstak binnen de landbouw ontwikkeld. Met name veel bedrijven in het Rheinland verkopen hun producten vanaf hun eigen erf. Om dit succesvol te doen, zijn echter professionele methodes en toekomstgerichte strategieën vereist.

Het 'Rheinische Landwirtschafts-Verband' (RLV) en het Landbouwschap Nordrhein-Westfalen organiseren daarom dit jaar weer een eendaagse voordrachtsbijeenkomst voor boerderijverkoop. Deze twaalfde editie van de 'dag van de directe verkoop' vindt op 26 maart plaats op het Permeshof van de familie Beterams in Straelen. Volgens het RLV kunnen de deelnemers rekenen op een interessant programma. Zo komen er onder andere rechtsonderwerpen en belastingonderwerpen aan bod en zal dit jaar het onderwerp 'Klant 3.0 - verkopen gaat tegenwoordig anders!' in het middelpunt van de belangstelling staan. Hierbij vernemen de deelnemers van marketingdeskundige Tosin A. David hoe men de eigen producten succesvoller kan verkopen. Meer informatie over het programma is te vinden op de website www.rlv.de.


Publicatiedatum: