Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sneak preview Food Center Westland 23 maart

Het nieuwe groothandelscentrum wordt dit voorjaar officieel geopend, maar op maandag 23 maart worden groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groenten, fruit en andere foodproducten tussen 10.00 en 12.00 uur in de gelegenheid gesteld om alvast een kijkje te nemen in de in aanbouw zijnde hal van Food Center Westland, op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk.



Tussen 10.00 en 12.00 uur is Herwi Rijsdijk, directeur van ABC Westland Beheer, aanwezig om bezoekers rond te leiden en om vragen te beantwoorden. Om 11.00 uur vindt er een exclusieve rondleiding plaats in het ernaast gelegen pand van ABC Logistics, die door Job van den Broek wordt verzorgd.

Het verse en brede aanbod van groenten en fruit staat centraal in Food Center Westland, de nieuwe overdekte groothandelsmarkt in de Randstad die voldoet aan alle eisen gesteld in HACCP, BRC en IFS. Schoon en veilig. Geïnteresseerden die als eersten op de hoogte gebracht willen worden van alle ontwikkelingen, nieuwe leveranciers, nieuwe versproducten, nieuwe versconcepten en nieuwe acties, kunnen zich via www.foodcenterwestland.nl aanmelden voor de nieuwsbrief Verse Feiten.

Het adres van Food Center Westland is ABC Westland 242, 2685 DC Poeldijk. Bezoekers worden op het ABC Westland terrein verder verwezen en kunnen parkeren in de overdekte garage van Food Center Westland. Het nieuwe groothandelscentrum is alleen toegankelijk voor groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars. Particulieren worden niet toegelaten.

Publicatiedatum: