Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peru: Ecosac breidt uit naar 1.000 hectare

Ecosac heeft plannen om haar areaal te vergroten van 700 naar 1.000 hectare later dit jaar. Het bedrijf wil ook dit jaar haar producten op de Japanse markt gaan verkopen.

Ecosac heeft momenteel 150 hectare aan avocado's, 150 hectare aan zoete rode paprika, 250 hectare aan de zoete rode piquillo pepers en 150 hectare aan paprika's. Het wil 500 hectare aquacultuur aanleggen om garnalen te kweken.

Gerd Burmester, de commerciële directeur van Ecosac, legt uit dat ze in april de derde garnalenverwerkingsfabriek zullen openen. De twee andere fabrieken bevinden zich in Capaira Piura. De nieuwe fabriek zal ook jakobsschelpen, inktvis en mahi-mahi kunnen verwerken.

Bijna alle producten van Ecosac worden geëxporteerd. Het bedrijf exporteert naar veertig locaties. De enige uitzondering zijn de paprika's.
Ecosac is onderdeel van de Costa de Sol Group. Het bedrijf exporteert 95% van haar garnalen naar de Verenigde Staten. Momenteel probeert Ecosac uit te breiden in Europa en Azië.

Publicatiedatum: