Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms introduceert drie nieuwe tomatenrassen

Ook dit jaar voorziet Village Farms' haar klanten van unieke tomaten. Het bedrijf introduceert Cherry No.9 en Cabernet Estate Reserve, twee nieuwe tomatenrassen. "We willen wat opwinding brengen onder de tomaten", zegt Doug Kling, de marketingmanager van Village Farms. "Wij willen unieke en bijzonder producten brengen. Dat is ons streven".


 
De naam 'Cherry No. 9' komt van een rock & roll hit uit 1959. "Het gaat om een kleine tomaat met een kracht aan smaken".



De Cabernet Estate Reserve heeft ook veel smaak. De tomaat is donker, knapperig en zoet. "Beide tomaten zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen voor in een groot aantal gerechten worden gebruikt en ook zo als snacks worden gegeten".


 

Village Farms verkoopt ook haar meest populairetomaten in een gemengde doos, de Rebel Mix. Zo kunnen klanten verschillenderassen tegelijkertijd leren kennen. "Als je in een supermarkt binnen loopt in de VS, danzie je een groot rood vlak waar alle tomaten liggen. Onze tomaten komen naarvoren in speciale kleuren, vormen en grootte".




 

Het bedrijf werkt sinds februari officieel samen met Axia Vegetable Seeds. Door deze samenwerking kan Village Farms unieke tomaten kweken.

Voor meer informatie:
Doug Kling
Village Farms
dkling@villagefarms.com
www.villagefarms.com
 
Publicatiedatum: