Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Werken via ondernemingsdossier biedt overzicht"

LTO Glaskracht Nederland heeft vorig jaar een verkenning uitgevoerd naar de meerwaarde van werken via het Ondernemingsdossier. Een van de uitkomsten is dat werken met het Ondernemingsdossier veel overzicht geeft in de bedrijfsdocumentatie.

Wat is het ondernemingsdossier?

Met het Ondernemingsdossier kunt u slim voldoen aan wetten en regels. Met de digitale applicatie kunt u makkelijk en overzichtelijk alle relevante bedrijfsdocumenten bewaren, zoals keuringscertificaten. Ook laat het Ondernemingsdossier zien aan welke regels moet worden voldaan en herinnert u aan acties, die genomen moeten worden. Het Ondernemingsdossier bespaart tijd en geeft onder andere overzicht in de bedrijfsvoering.

Overzicht

U krijgt door te werken via het Ondernemingsdossier meer overzicht in de eigen bedrijfsvoering. Dit komt omdat u binnen de applicatie van het Ondernemingsdossier alle informatie beschikbaar heeft. Ook krijgt u meer overzicht over uit te voeren acties, zoals het laten keuren van een stookinstallatie en de frequentie. Bepaalde acties kunt u zelfs aan uw medewerkers koppelen en u volgt vervolgens de voortgang.

Zelf gaan werken met het ondernemingsdossier?

Wilt u ook slim voldoen aan wetten en regels voor uw bedrijf, doe dan mee! U kunt zich hiervoor aanmelden bij LTO Glaskracht Nederland. Lees hier meer nuttige informatie!


bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: