Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw (KWIN 2012)

De opgenomen informatie in deze publicatie is onder meer bedoeld als hulpmiddel voor voorlichtings- en adviesinstellingen bij het opstellen van bedrijfseconomische adviezen voor glastuinbouwbedrijven. De informatie is ook van belang voor de tuinder en voor hen die direct of indirect bij de glastuinbouw betrokken zijn, zoals toeleveranciers, boekhoudbureaus, banken en scholen.

In de 22ste versie (2012 – 2013) is opgenomen:
  • Informatie over arealen, aantal bedrijven en bedrijfsgrootte voor de sector en de belangrijkste gewassen
  • Informatie over duurzame productie middelen grond, licht, water en CO2
  • Investeringskosten van duurzame productie middelen
  • Begrotingen van het saldo en het bedrijfsresultaat van de belangrijkste glasgroenten, snijbloemen en pot- en perkplanten op basis van een afzetprijsberekening met een bedrijfsresultaat van 0.
  • Bij de berekeningen van het bedrijfsresultaat de koolstof voetafdruk, verdeeld over de verschillende productie middelen.
De Kwantitatieve Informatie voor de Glastuinbouw 2012 - 2013 (KWIN 2012 - 2013) kost € 169,60 (incl. €9,60 BTW) per exemplaar en is te bestellen door te mailen naar Glastuinbouw. Vermeld in de mail "KWIN 2012 - 2013", het gewenste aantal exemplaren, contactpersoon en uw volledige adres.

De KWIN 2012 - 2013 is ook af te halen in de vestiging van Wageningen UR Glastuinbouw, Violierenweg 1, 2665 MV te Bleiswijk. Wij vragen u dan een eenmalige machtiging in te vullen voor het bedrag van € 169,60 incl. € 9,60 BTW.

De KWIN 2010 is ook nog beschikbaar, in beperkte oplage.


bron: WageningenUR
Publicatiedatum: