Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25 Jarig Jubileum voor Aad Verduijn

Dit jaar viert Aad Verduijn uit Maasland zijn 25 jarige jubileum als bestuurslid bij Stichting De Zaaier uit Maasdijk. Vijfentwintig jaar geleden heeft de oprichter van Stichting De Zaaier, de heer Teun Boekesteijn, Aad uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de DR Congo.
Dit bleek een gouden schot te zijn.

Sindsdien laat de situatie in Congo hem niet meer los. Jaarlijks reist hij, als 'technisch man' en bestuurslid af naar het straatarme en door burgeroorlog geteisterde Noordoost Congo. "Mensen een menswaardig bestaan geven is, kort samengevat, het doel van de stichting. Denk hierbij aan gezondheid, voeding van goede kwaliteit, medische zorg en hulp voor mensen die het echt nodig hebben", aldus Aad.


Felicitaties voor Aad Verduijn. Zelf ook feliciteren? Dat kan op 06 - 51 60 01 02

Aad zal eind maart, samen met Dijkstaal Maassluis, afreizen naar Nyankunde om een brug te plaatsen om afgelegen dorpen met de stad Nyankunde te verbinden.

Op de bestuursvergadering van 19 januari jl. is Aad in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn 25 jaar trouwe inzet als vrijwilliger.

Stichting De Zaaier is een praktische hulporganisatie uit het Westland, die zich met kennis van de agrarische sector, richt op enkele landelijke gebieden in het Noordoosten van de DR Congo.

Meer informatie over Stichting de Zaaier kunt u vinden op www.dezaaier.com.

Publicatiedatum: