Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta en Imeldaziekenhuis samen in de strijd tegen kanker

Al voor de derde keer op rij steunt BelOrta de Imelda Gezond week van het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Er wordt maar liefst 2.400 liter soep gemaakt met verse seizoensgroenten van BelOrta. De opbrengst van deze actie gaat naar de 1000 km van Kom op Tegen Kanker.


Kathleen Vermeulen (Communicatie Imelda) en Thuis-acteurs Ann Pira en Tina Maerevoet

Van 24 tot en met 27 februari verkoopt het Imeldaziekenhuis van Bonheiden versgemaakte soep ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Als groente- en fruitveiling kan BelOrta niet ontbreken in dit gezonde project en levert hiervoor dan ook steevast alle groenten kosteloos aan. Heerlijke kwaliteitsproducten zoals wortelen, prei, uien, knolselder, pastinaak en rapen worden verwerkt door de Imelda-chefs in smakelijke dagverse soepen. Op donderdag 26 februari versterken THUIS-acteurs Ann Pira, Tina Maerevoet, Bart Van Avermaet en Jeroen Lenaerts het bedrijvige verkoopteam, dat volledig bestaat uit vrijwilligers.


THUIS-acteurs Jeroen Lenaerts en Bart Van Avermaet

Door dit project te steunen, wil BelOrta een gezonde levensstijl promoten. Dit kan alleen maar door groenten en fruit dagelijks op het menu te zetten in combinatie met een goede portie beweging. BelOrta voegt de daad bij het woord en zal tijdens het Hemelvaartweekend van 14 tot 17 mei 2015 voor de 5e keer deelnemen aan de 1000 km van Kom op Tegen Kanker. Een team van 8 personeelsleden zal gedurende 4 dagen 1000 km fietsen en zo geld inzamelen voor dit goede doel.
Over BelOrta

Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro is BelOrta de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België en tevens Europees marktleider. Bijna 40 % van alle Belgische tuinbouwproducten, verhandeld via het veilingwezen, worden in Sint-Katelijne-Waver verkocht. Ongeveer 1350 actieve telers garanderen het hele jaar lang een aanvoer van meer dan 125 groentevariëteiten en 25 fruitvariëteiten.

Publicatiedatum: