Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Made for Holland"

Champworld en Laseta te zien in nieuw RTL-programma

Op 1 maart zal het nieuwe programma van RTL 7 "Made for Holland" aandacht besteden aan de wondere wereld van de champignon. In deze aflevering wordt het productie proces gevolgd van compost tot panklaar product .In het programma wordt de kijker een blik achter de schermen gegeven van diverse succesvolle, vooraanstaande Nederlandse bedrijven. Voor opnames is de RTL 7 ploeg onder andere te gast geweest bij Champworld in Ammerzoden en Laseta Mushrooms in Horst.
 
Lekkere verse champignons telen en oogsten is de missie van Ad en Anja Peffer en de 250 medewerkers van Champworld. Zij zijn al jaren actief in de champignon branche en zijn trots op de inmiddels 4 oogstlocaties in Gelderland en Limburg, waar op ambachtelijke wijze 250 ton champignons per week worden gesorteerd.
Onder de naam Laseta Mushrooms is in 2013 begonnen met het verpakken en verhandelen van champignons in alle soorten en maten in allerlei verschillende verpakkingen. Zo wordt Hollandse handelsgeest met Gelderse en Limburgse gastvrijheid gecombineerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende websites;
www.champworld.nl
www.laseta-mushrooms.com

Het programma "Made for Holland" wordt uitgezonden op RTL 7 op zondag 1 maart vanaf 16.00 tot 17.00 uur. Het programma wordt zaterdag 7 maart herhaald om 16.30 uur.
Publicatiedatum: