Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tsjechië: Nieuwe Interspar gaat zich richten op verse AGF

De fusie van retailketens SPAR en Albert in TsjechiĆ« heeft gezorgd voor een duidelijk zichtbare visuele transformatie. De nieuwe hypermarkt in Zlin zal een breed assortiment aan verse producten van regionale leveranciers bieden. Ook verlaagt de winkel de prijzen van duizenden artikelen binnen verschillende productlijnen. 

Consumenten zullen vele veranderingen opmerken, zoals die in de layout van verschillende afdelingen. Het aanbod zal uitgebreid worden met verschillende producten van de merken Albert Quality, BASIC, Albert en Albert Excellent Bio.

Een van de grootste veranderingen heeft zich voltrokken op de groenten- en fruitafdeling, die nu ingericht is als een markt. Consumenten zullen hier niet alleen regionale producten vinden, maar ook exotische vruchten. Tot 3 maart ontvangen consumenten een kennismakingskorting van 30% op alle groenten en fruit.
Publicatiedatum: