Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw dc Rewe

Behalve een reusachtig bord is er aan de Wieckenberger Straße in het Duitse Berkhof nog niets te zien van het project dat hier op een 52.000 vierkante meter groot grondstuk gerealiseerd wordt. Maar eind oktober van dit jaar moet alles al klaar zijn. De Duitse retailer Rewe wil hier namelijk zo'n 250.000 ton groenten en fruit overladen en aan 1300 Rewe, nahkauf en Penny filialen in zes Duitse deelstaten gaan leveren.

Aangezien er uitsluitend verse producten tijdelijk zullen worden opgeslagen, gaat het reusachtige gebouw in principe een grote koelkast worden, legt Bauwo-directeur Bernd Rathenow uit. Zijn bedrijf werkt als projectontwikkelaar voor Rewe. In twee temperatuurzones van 5 en 10 graden Celsius zullen verse groenten en fruit voor korte tijd bewaard worden om vervolgens binnen enkele uren aan de regionale magazijnen geleverd te worden.
Publicatiedatum: