Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ERP-event voor AGF bij Levarht op 19 maart

Op donderdag 19 maart opent Levarht zijn deuren voor een AGF-Software Seminar in samenwerking met Edan. Deze namiddag is specifiek gericht naar Business en Technical Decision Makers in de AFG-branche. In de kijker staat Microsoft Dynamics AX for AGF: dé standaard totaaloplossing voor ondernemingen actief in de aardappel-, groente- en fruitbranche.

De oplossing wordt uitgebreid voorgesteld aan de hand van een praktische demo. We geven ook het woord aan twee sprekers uit de AGF-branche: Thomas Visser (Manager ICT bij Levarht) en René Floor (Project Manager bij Fruitmasters). Zij vertellen hoe zij het ERP-traject aanpakken en hoe zij Microsoft Dynamics AX for AGF gaan inzetten in hun onderneming. Aldert Kadijk (Partner Technical Strategist, Microsoft) brengt spreekt over de visie en strategie van Microsoft op ERP Business Software in Food.

Bent u zich aan het oriënteren voor een business software oplossing voor de AGF-industrie? Wilt u horen hoe 'key players' in de sector dat aanpakken?
Dan hebben wij een boeiend en relevant verhaal voor u.
Deelnemen is gratis en vrijblijvend maar: het aantal plaatsen is beperkt tot max. 25 deelnemers. Wilt u er graag bij zijn, registreer dan snel hier!

Praktisch

Wanneer
Donderdag 19 maart 2015, van 13.00 tot 17.30

Waar
Levarht, Mijnsherenweg 12, NL-1424 CB De Kwakel, Noord Holland, NL

Voor wie
Business en Technical Decision Makers in de AGF-industrie

Inschrijven
www.edan.be/nl/agf
Publicatiedatum: