Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oplossingen op maat voor kleine en middelgrote telers

Johnny’s Selected Seeds: de holistische benadering

Na 3 jaar te hebben samengewerkt met Backyard Farms in Maine, is Jeff McElroy begonnen bij Johnny's Selected Seeds. McElroy gaat hier aan de slag als VP voor de afdeling Research and Development.

Johnny's Selected Seeds heeft een brede klantenkring, maar bedenkt vooral oplossingen op maat voor kleine en middelgrote telers. "Wat Johnny's bijzonder maakt, is dat we elk product dat we verkopen eerst uitgebreid testen, zodat we accurate technische ondersteuning kunnen aanbieden. Wij benaderen het proces op een holistische manier," vertelt Jeff.

Ondanks het feit dat Johnny's een aantal dezelfde diensten verleent als grotere zaadbedrijven, zoals Rijk Zwaan, Bejo & Enza Zaden, richt het zich niet op grote tuinbouwbedrijven, maar op kleine en middelgrote telers met gemengde gewassen. "We willen de directe concurrentie ook niet aangaan," zegt Jeff. "We hopen meer een aanvulling te zijn op het bestaande aanbod met meer specialistische kennis."

Jeff: "Ons doel is om zo goed en gezond mogelijk voedsel te telen. Het is dus niet alleen maar een kwestie van opbrengst en volume. Wij gaan voor het waarborgen van hoge kwaliteit gecombineerd met relatief eenvoudige teelt."

De top 5 producten van Johnny's Selected Seeds:

1. Bright Lights – Snijbiet
2. Sunshine - Scarlet Kabocha pompoen
3. Carmen - Paprika
4. Racer - Pompoen
5. Toscano – Boerenkool


Meer informatie:
Johnny's Selected Seeds
Jeff McElroy
T: +1 207-238-5347
F: +1 207-238-5388
www.johnnyseeds.com
info@johnnyseeds.com


Publicatiedatum: