Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 maart, sportcentrum Wellnesselande Barendrecht

AGF'ers actief in Spinning Marathon voor ALS

Op 7 maart 2015 wordt er in sportcentrum Wellnesselande een spinningmarathon georganiseerd. De inzet voor deze marathon is de ALS stichting. Team Pernis - met onder meer Peter van der Klift en Omar Moghrani van Milestone Fresh - is de drijvende kracht achter dit evenement als fundraising voor de Tour du ALS waar in mei de Mont Ventoux beklommen gaat worden.

De spinninginstructeurs zijn van een verschillende kaliber, met als eerste uur Lieke Laus, een gezondheids-coach (www.livelife-healthy.nl) die zorgt voor een spetterende opening. Aansluitend zal een instructeur van de koninklijke landmacht de boel nog verder opzwepen en als laatste uur staat Peter Spruit van Sportwell voor de groep om iedereen die nog fit genoeg is over de top heen te tillen.
Uiteraard zal er tussen de bedrijven door gezorgd worden voor voldoende fruit en sportdrank om snel weer op krachten te komen voor het volgende uur.

Naast de spinningmarathon kunnen de deelnemers ook nog op zoek naar extra donaties en diegene die hiermee het meeste geld op weet te halen, kan hiermee een ballonvaart voor twee personen winnen. Deze is aangeboden via de Koninklijke Luchtmacht.

Omdat er in de AGF-sector veel wielrenners actief zijn, worden ze van harte uitgenodigd om mee te spinnen. Ook 'tuinbouwburgemeester' Sjaak van der Tak spint het eerste uur mee.

Deelname bedraagt:
  • 20 euro voor 1 uur
  • 30 euro voor 2 uur
  • 40 euro voor 3 uur
De gehele opbrengst komt ten goede aan Tour du ALS

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar via teampernis@upcmail.nl

Locatie: Wellneeselande, Blijdorp-Zuid 1, 2992 LD Barendrecht
Publicatiedatum: