Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MicroNevel introduceert nieuwe lijn ultrasone luchtbevochtigers

MicroNevel introduceert de BLUE-SOLUTION, een geheel nieuwe lijn ultrasone luchtbevochtigers. De nieuwe BASIC-lijn no-nonsense luchtbevochtigers. Zeer compleet uitgerust en hierdoor bruikbaar in uiteenlopende sectoren. Desgewenst wisselend op verschillende locaties inzetbaar.



Uit verschillende sectoren van de markt klinkt al jaren de roep naar betaalbare maar wel complete luchtbevochtigers. Als resultaat van eigen ontwikkeling introduceert MicroNevel de BASIC-lijn, ultrasone luchtbevochtigers. De modellen uit de BASIC-lijn zijn oplopend in capaciteit leverbaar in 0.7L/h, 2L/h en 4L/h. Zowel ontwikkeling als productie vinden plaats in Alkmaar, hierdoor is het een 100% Nederlands product.

Met name uit de zachtfruitsector, maar ook voor wortel- en bietenopslag, krijgt Micronevel al geruime tijd het verzoek voor betaalbare en no nonsens luchtbevochtigers. Veel telers zien duidelijk de meerwaarde van ultrasone luchtbevochtiging. Ze beschikken alleen niet over het budget om tot aanschaf over te gaan. Apparatuur die in beginsel wel binnen het budget valt, is vaak verre van compleet zodat dit uiteindelijk ook geen oplossing biedt. Met de nieuw ontwikkelde BASIC-lijn biedt MicroNevel de oplossing. Afhankelijk van de opslagcapaciteit is er keuze tot 4L/h uit één luchtbevochtiger. Door het slimme ontwerp kunnen de units ook eenvoudig worden samengesteld tot een capaciteit van16L/h per opstelling.

Om echt een complete oplossing te bieden, zijn de luchtbevochtigers standaard uitgevoerd met: een aansluiting voor tracing, een hygrostaat aansluiting en een instelbare naloop-timer. Dankzij deze timer kan er in voorkomende gevallen zelfs zonder hygrostaat worden bevochtigd. Om de inzetbaarheid nog verder te vergroten, zijn de aansluiting voor de in- en uitblaasleidingen voorzien van gasdichte inschuifmoffen. Hierdoor kunnen de luchtbevochtigers afwisselend voor verschillende opslagruimten worden gebruikt.

Momenteel wordt er in Alkmaar bij MicroNevel flink aan een eerste buffervoorraad gewerkt. De opzet is dat er vanaf medio april uit voorraad geleverd gaat worden. Toebehoren zoals een ROW installatie of extra leidingwerk kunnen uiteraard direct worden meegeleverd. Product- en gebruikersveiligheid staan hoog in het vaandel. De units zijn dubbel geïsoleerd en hebben desgewenst "zonder meerprijs" een automatische periodieke spoelfunctie. Door het uitgekiende ontwerp van MicroNevel en een eigen productie is het gelukt deze nieuwe lijn scherp te prijzen. De BLUE-M, een complete ultrasone luchtbevochtiger met een capaciteit van maximaal 2L/h inclusief de BASIC-installatieset, is er al vanaf EUR 875,00 excl. BTW en verzendkosten.

Voor meer informatie: www.micronevel.nl
Publicatiedatum: