Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Bonduelle: suikermaïs met chili

Afwisselende en originele suikermaïsmengsels zijn populair. Om aan de wensen van de consumenten tegemoet te komen, heeft de sla- en groentespecialist Bonduelle nu met de nieuwe 'suikermaïs met chili' een creatieve innovatie ontwikkeld, meldt de Duitse website Gabot.de.

Het lekkere mengsel van knapperige suikermaïs en vurige chili is niet alleen bijzonder lekker, maar ook uniek op de markt. Door klanten voor zich te winnen, die naar afwisseling zoeken, zorgt deze noviteit voor sterke afzetimpulsen. Dit nieuwe product is bovendien bijzonder veelzijdig inzetbaar. In hoofdgerechten, snacks of verse salades: deze combi van suikermaïs en chili past overal goed bij.


Publicatiedatum: