Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zestig oud-medewerkers Waling van Geest present op reünie

Tholen - Waling van Geest was ooit een toonaangevend Westlands AGF-exportbedrijf. Veel AGF'ers leerden er het vak. Afgelopen zaterdag kwamen ze weer een keertje bij elkaar tijdens de reünie. Het initiatief kwam van Perry van der Meer en samen met z'n voormalige collega's Ingrid van den Bos en Carola van Hagen trommelden ze zoveel mogelijk collega's op. En met succes, want zo'n zestig 'Waling van Geest-ers' waren aanwezig in de Cultuurschuur in Monster.



Natuurlijk werden er veel herinneringen opgehaald aan de 'gouwe ouwe' tijd bij het exportbedrijf, dat in 2001 werd ingelijfd door The Greenery. Veel mensen zitten nog in het vak, al zijn er veel medewerkers in de loop der jaren uitgewaaid over de andere bedrijven. Anderen, zoals Jan Schokker zijn al met pensioen: "Ik kwam in 1961 bij Waling Van Geest in dienst. We behoorden in die jaren tot de grote jongens met Van Dijk Delft, Minnaar en Van Daalen. Met name op Engeland deden we veel. We waren de eersten, die komkommers sealden voor de Britse markt."

Klik hier voor een foto-impressie van de reünie