Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw tomatenras op Zuid-Koreaanse markt geïntroduceerd

Yuksel Tohum heeft een nieuw tomatenras geïntroduceerd dat de Zuid-Koreaanse tuinbouw kan verrijken. Het Turkse teeltbedrijf ziet de Zuid-Koreaanse tuinbouwsector ontwikkelen en biedt de vleestomaat Nemesis F1 aan. Dit tomatenras heeft een hoge opbrengst, is resistent tegen vele ziekten en presteert goed in het Zuid-Koreaanse klimaat. De introductie in de zomer van 2014 is een succes gebleken.



Gokhan Cengiz, leidinggevende bij Yuksel: "De ontwikkelaars en het technisch personeel van Yuksel Tohum hebben zich gericht op het ontwikkelen van een gepast tomatenras. Wij willen voldoen aan de wensen van de telers verspreid over de hele wereld."

De Zuid-Koreaanse tomatensector groeit aanzienlijk. Gokhan: "Wij werken hard om de Nemesis aan te passen aan de marktwensen in Zuid-Korea. Belangrijk voor ons is de goede kwaliteit, de hoge opbrengst, de resistentie tegen virussen en het goed bestand zijn tegen de extreme klimaatomstandigheden."



"Wij bieden wat de Zuid-Koreaanse telers zoeken. Een sluitend geheel. Bovendien hopen we ook een ingang te vinden op de Japanse markt, omdat de Zuid-Koreaanse telers veel handel drijven met de Japanse telers", aldus Gokhan.

Voor meer informatie:
Yuksel Tohum
Gokhan Cengiz
Telefoon: +90 2424612393
E-mail: gcengiz@yukseltohum.com en info@yukseltohum.com
www.yukselseed.com