Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groot en vers assortiment is enige manier om klanten te behouden"

Vanhuyse neemt Bailly over

Tholen - Eind december heeft Vanhuyse (Onderdeel van Groep A. de Witte) de groothandel Bailly van de groothandelsmarkt in Evergem overgenomen. Dit bedrijf verkocht een divers assortiment fruit. De oude eigenaren van Bailly, Annie Bailly en Julien De Pourck, waren zeer bekend op de markt en al jarenlang actief, maar gingen vorig jaar met pensioen. De naam Bailly verdwijnt en alles valt nu onder Vanhuyse.

 

Jan Vanhuyse vertelt dat ze zeer tevreden zijn met de overname. "We hebben nu hun producten erbij. Bailly had wat meer exoten en specialiteiten dan wij. Ons productgamma is dus weer uitgebreid." Momenteel is het rustig in de verkoop. Eind januari begint het inderdaad wat zwakker te worden. Er zijn momenteel geen uitschieters. We verkopen van alles wat. Hij ziet het jaar positief tegemoet. "Het is niet makkelijk, maar dat weet iedereen wel in de groothandel. Je kunt je onderscheiden door verse producten en een zeer divers assortiment aan te bieden. Een groot gamma is veel werk, maar het is de enige manier om je klanten te behouden."

Vanhuyse
Groothandel Vanhuyse uit Roeselare valt onder groep A. de Witte en staat bekend om haar bananen. Vanhuyse heeft een eigen bananenrijperij, waar per week zo'n 6.500 dozen van 18 kg gerijpt worden. Het bedrijf heeft een diverse klantenkring. "We leveren aan andere groothandelaren, marktkramers, kleinhandel en ook een deel aan supermarkten en horeca."

Voor meer informatie:
Jan Vanhuyse
Vanhuyse Louis NV
Diksmuidsesteenweg 325
8800 Roeselare
Tel: +32 51 240 199
Fax: +32 51 210 865
www.vanhuyselouis.be