Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe superfood: sla

Wetenschappers van Rutgers University (VS) hebben een nieuwe 'superfood' ontwikkeld. Naast bijvoorbeeld blauwe bessen, quinoa, amandelen en boerenkool is er een nieuw voedingsmiddel met hoge voedingwaarde aan de lijst toe te voegen, namelijk: sla. De nieuwe sla heeft meer antioxidanten en polyfenolen, die worden geassocieerd met het voorkomen van kanker en cardiovasculaire ziekte. De sla zit vol met vezels en weinig calorieën, aldus de wetenschappers.

Publicatiedatum: