Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21-23 april 2015, Parc des Expositions, Perpignan

Frankrijk: MedFEL meer techniek op beurs

Voor de allereerste keer biedt MedFEL 2015 een uitgebreid internationaal assortiment aan. Naast de professionals op het gebied van logistiek en koeling worden nu ook de technici vertegenwoordigd in Perpignan. 
Met de lancering van MedFEL Tech wordt er verwacht dat het bezoekersaantal omhoog zal gaan. Het doel is om een vijftigtal exposanten, die werken op technisch gebied en een dertigtal speciaal geselecteerde kopers, bij elkaar te brengen. Tijdens de 6e editie waren er 5315 bezoekers, waaronder de belangrijkste GF-kopers en 241 exposanten uit het Middellandse Zeegebied.
 
Verbetering van het concurrentievermogen via MedFEL Tech
"We waren al bezig met professionals, die werkten in de periode na de productie. Nu integreren we ook degenen die zich bezighouden met de periode voor de productie, legt Chantal Passat, voorzitter van het MedFEL Tech organisatiecomité, uit. Innovatie is een belangrijke motor voor het concurrentievermogen van de sector. Dit zal het helpen om de sterke positie op de exportmarkten te behouden en om te voldoen aan de veranderende verwachtingen van de consument. "
Chantal Passat: "Door de verbreding van het aanbod met MedFEL Tech blijven we op schema met onze doelstelling - de handelsbetrekkingen tussen de landen binnen de Unie en de zuidelijke mediterrane landen verbeteren en zo onze technische expertise te vergroten."

Klik hier om te registreren.

Voor meer informatie:
Nicolas Cuissard
MedFel
Tel: +33 (0)1 41 86 49 03
Email : information@medfel.com
www.medfel.com
Publicatiedatum: