Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Freskon, 23 tot 25 april 2015, Thessaloníki, Griekenland

Nieuwe AGF-beurs Griekenland

De 1e Freskon expositie wordt gehouden in Thessaloníki van 23 tot 25 april 2015 en zal dienen als referentiepunt voor de AGF-sector in Zuidoost-Europa. Freskon wordt georganiseerd door TIF-Helexpo. Het legt de focus op alles wat te maken heeft met de productie van AGF. Exposanten kunnen in contact komen met vertegenwoordigers van grote buitenlandse supermarktketens, commerciële ondernemingen en distributienetwerken.



Wereldwijde interesse
Bezoekers komen uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, China, de Tsjechische Republiek, Polen, Zweden, Noorwegen, Roemenië, Bulgarije, Albanië, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Engeland, Libanon, België, Malta, Turkije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië.

Er zijn al 2.400 afspraken gepland tussen kopers en exposanten. Dit zal waarschijnlijk in april verder stijgen. De gelijktijdige evenementen omtrent deze expositie zijn ook zeer belangrijk, vooral de International Cherry Conference en de speciale sectie voor supermarkten.

Op de Internationale Conferentie Cherry zullen de wereldwijde kersenmarkt, nieuwe teelttechnologieën, de ramingen voor de grootste productielanden komend seizoen, de commerciële vooruitzichten en nieuwe voorstellen voor marketingmethoden in kaart worden gebracht.

De grootste supermarkten van Griekenland en de Balkan zullen deelnemen in de speciale sectie voor supermarkten. Exposanten krijgen de mogelijkheid om de geplande vergaderingen bij te wonen, te discussiëren en samenwerkingen aan te gaan.

Daarnaast zullen innovaties en nieuwe technologieën in de sector worden geanalyseerd. Ook zal er een presentatie over het transport en de verkoop van verse groenten en fruit worden gehouden door vertegenwoordigers van buitenlandse supermarktketens in de Balkan (Bulgarije, Servië , Roemenië en Macedonië).

Freskon wordt ondersteund door het ministerie van Ontwikkeling, het ministerie van Macedonië – Thracië. De Nationale Bank van Griekenland zal de officiële Bank van de expositie zijn. Daarnaast komt er steun van het tijdschrift 'Froutonea'.

Voor meer informatie:
Roula Katsamaka
TIF HELEXPO S.A
Tel: +302310291642
Email: rk@helexpo.gr
Publicatiedatum: