Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LTO Groeiservice is GreenlinQdata

Het jaar 2015 is voor het team van LTO Groeiservice een nieuwe start. De digitale diensten van LTO Groeiservice (voormalig Groeinet) zijn sinds 1 december 2014 overgenomen door LTO Bedrijven en Van Aaken ICT Consultancy en worden voortgezet onder de naam GreenlinQdata.

GreenlinQdata is met diverse online programma's actief met name in de glastuinbouw. Met programma's zoals het gQRetailRapport, het gQMilieuRapport en de gQAuditAssistent ondersteunt GreenlinQdata ondernemers in de tuinbouw bij tracking & tracing, teeltregistratie en audit support. Daarnaast heeft GreenlinQdata een samenwerking met Reed Business Information bij de e-learning opleiding ten behoeve van de spuitlicentie.

Door het gebruik van praktische en slimme informatiesystemen kunnen glastuinbouwondernemers en afzetorganisaties hun positie in de keten versterken. De juiste productdata op het juiste moment op de juiste plaats wordt steeds belangrijker. Afzetorganisaties, klanten, retailers en overheid willen productdata steeds sneller en breder beschikbaar. Consumenten willen 'praten' met de ondernemer achter het product en eisen transparantie. Informatiesystemen wordt steeds strategischer met directe impact op het rendement.

GreenlinQdata investeert in de verdere ontwikkeling van de huidige online programma's om data te registreren, te verzamelen en te ontsluiten. Daarnaast werkt GreenlinQdata samen met ondernemers aan het verder ontwikkelen van data ontsluiting naar andere partijen in de keten.

Sinds 1 december is de nieuwe website online en is de kleur en styling vernieuwd. Achter de vernieuwde inlog zitten dezelfde online programma's, qua kleur vernieuwd maar qua inhoud zoals u gewend bent. Wat niet is veranderd, is het ervaren team van medewerkers : Harriet Goossens als business consultant, Jan van den Hooven als servicedeskmedewerker en beheerder, Anne-Marie van der Helm als servicedeskmedewerker. Nieuw in het team is Peter Laan die per 1 oktober is begonnen als directeur. "Met veel energie en ambitie willen we er samen met u een goed jaar van maken. De prettige samenwerking met u zetten we graag voort."


Voor meer informatie:
GreenlinQdata
Klappolder 130
Postbus 38
2665 ZG Bleiswijk
Telefoon 085 2240090
Fax 085 2240099
Email info@greenlinqdata.nl

Publicatiedatum: