Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe naam: WCA Group

Numafa en Van Rennes bundelen krachten

In de afgelopen jaren hebben Numafa Cleaning & Automation B.V. en Van Rennes Industrial Automation B.V. in diverse nationale -en internationale projecten succesvol samengewerkt.
 
Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service.
Tevens produceren wij ook systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.
 
Van Rennes Industrial Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen, (machine) vision systemen, panelenbouw en datalogging.
 
Nieuwe naam
De directie van beide bedrijven hebben besloten om dit samenwerkingsverband te intensiveren en vanaf 1 januari 2015 te gaan opereren onder de naam Worldwide Cleaning & Automation Group, WCA Group.

"De twee bedrijven beschikken over een stevige marktpositie en delen dezelfde waarden, waardoor wij elkaar kunnen aanvullen", zegt directeur Hans Andeweg (Numafa). "Hierdoor ontstaat een nieuw en krachtig bedrijf dat klanten ondersteunt bij het realiseren van betrouwbare, efficiënte en duurzame productieprocessen. "

"De WCA Group ontzorgt haar klanten, vervolgt Ton Bervoets (directeur van Van Rennes), en biedt haar klanten nu het gehele proces van initiëringsfase met advies, ontwerp en engineering tot realisatie met projectmanagement en nazorg, onderhoud en inspecties. Voor onze klanten betekent dit dat er slechts één aanspreekpunt is voor het gehele traject. "

Publicatiedatum: