Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bergerden weer onder preventief toezicht

Glastuinbouwproject Bergerden staat opnieuw onder preventief toezicht. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland besloten. Zowel de begroting 2015 als de jaarrekening 2013 zijn niet op tijd ingediend.

De gemeenschappelijke regeling Glastuinbouwproject Bergerden werd in december 2012 ook al onder preventief toezicht geplaatst omdat financiële stukken niet op tijd waren ingediend.

Glastuinbouwproject Bergerden is een samenwerkingsverband van gemeenten Nijmegen en Lingewaard. Het valt onder de Wet gemeenschappelijke regelingen.

Financiële regeling

Een gemeenschappelijke regeling moet zijn financiële stukken op tijd indienen, zodat in dit geval de beide gemeenten belangrijke informatie kunnen meenemen in hun begroting en jaarrekening.

Het ingestelde toezicht betekent dat de begroting voor het jaar 2015 nu de goedkeuring van provincie Gelderland nodig heeft. Dat geldt ook voor begrotingswijzigingen.


bron: NieuweOogst.nu
Publicatiedatum: