Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Cursus Teeltspecialist op HBO niveau

Op verzoek van het bedrijfsleven heeft de Horti Bedrijfsschool het initiatief genomen om samen met Lentiz en Hogeschool Inholland een cursustraject te ontwikkelen voor de teeltspecialist. Het traject is gericht op medewerkers die nu of in de toekomst de functie van teeltspecialist uitvoeren.

Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn hoe stuur ik de plant naar een optimale productie en kwaliteit, energieverbruik, bemesting, optimalisatie van het teeltplan. De theorie wordt continue gekoppeld aan de toepassing ervan in de praktijk.

Het traject bestaat uit 3 modules; van assistent teeltspecialist, naar gevorderd teeltspecialist op MBO niveau tot expert teeltspecialist op HBO niveau. Afhankelijk van het startniveau van de deelnemer wordt bekeken in welke module kan worden gestart. Als het traject met goed gevolg wordt afgerond beschikken de deelnemers over een branche erkend vakdiploma teeltspecialist. Het traject start bij voldoende deelnemers in het voorjaar van 2015.

Voor meer informatie kom 15 januari 2015 naar de voorlichtingsmiddag. Locatie: Demokwekerij, Zwethlaan 52 Honselersdijk. Aanvang: 16:30 inloop vanaf 16:15. U kunt zich aanmelden via info@hortibedrijfsschool.nl . Voor meer informatie kunt op contact opnemen met Jolanda Rosloot 06-30108092 of Lourens van Herk 06-20213936.

Kijk op www.hortibedrijfsschool.nl voor een overzicht van opleidingen in de glastuinbouw, op basis van een met de branche zelf ontwikkelde kwaliteitsstandaard.

Publicatiedatum: