Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding Mijn Iperen app

Toeleverancier voor de land- en tuinbouw Van Iperen B.V. breidt haar gratis Mijn Iperen app uit met een nieuwsfunctionaliteit. Met deze 'nieuws-update' hebben klanten via de app alle nieuwsberichten direct tot hun beschikking.

De Mijn Iperen app biedt klanten de mogelijkheid om sectornieuws en teeltspecifieke nieuwsbrieven via de app in te zien. De video's en foto's, die bij deze berichten horen, worden door de app ondersteund. Ook nieuws over Van Iperen en de bijeenkomsten die het bedrijf organiseert of waar zij aan deelneemt, worden in een overzicht getoond. Bovendien kunnen klanten de berichten via e-mail, sms en social media delen.

De nieuws-update is de tweede grote update sinds de lancering van de gratis app. Van Iperen lanceerde de app in mei dit jaar, waarmee zij klanten een nieuw mobiel platform bood om snel en eenvoudig bestellingen te plaatsen. In de zomer werd de 'graan-update' opgeleverd waarbij graanleveranciers realtime inzicht kregen in alle leveringen.

De Mijn Iperen app is geschikt voor iOS7 en iOS8. Gebruikers van iOS6 kunnen bestellingen plaatsen via de iBestellen app. Klanten met een Android gestuurde smartphone kunnen mobiel bestellen via www.iperen.com.

Publicatiedatum: