Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Peter de Blaeij: "Handel loopt constant door"

De Blaeij breidt assortiment uit met kruiden en cressen

Tholen - De Blaeij uit Evergem en Terneuzen heeft een veelzijdig assortiment waar regelmatig ook producten aan toegevoegd worden. Sinds ruim een jaar werkt de Blaeij samen met een kruiden- en kiemgroententeler waardoor het gamma nog verder is uitgebreid. Eigenaar Peter de Blaeij geeft aan dat de samenwerking naar tevredenheid loopt en ze met deze producten ook nieuwe klanten aantrekken.



Diverse soorten

"We werken nu dik een jaar samen en het volume is al leuk gestegen. In het begin verkochten we alleen op bestelling, maar de vraag nam toe, dus we zorgden dat ook andere klanten deze producten konden aanschaffen. Het gaat de goede kant op." Peter vertelt dat de teler vroeger nog op de markt in Evergem stond, maar op den duur besloot om de verkoop via hen te doen. "Het gros van de bestellingen loopt nu via ons en wordt door de teler verpakt onder het merk 'Flavours'. Het gaat om kruiden zoals basilicum, bieslook, peterselie, citroengras, dille, dragon, laurier, marjolein en rode zuring. Daarnaast bieden we kiemgroenten waaronder preischeuten, rodebietscheuten en alfalfa. Als laatste teelt hij ook kleine gember, rode peper en zeekraal. Heel divers dus."

Richting de feestdagen lopen de kruiden goed. "Eigenlijk loopt die kruidenhandel constant door. We zijn blij dat we deze producten er bij hebben. We zien hier nu ook klanten die ons normaal niet bezochten. Die zien daarbij natuurlijk ook dat wij meer bieden dan alleen kruiden en natuurlijk kunnen we scherpe aanbiedingen doen." De Blaeij uit zijn tevredenheid over het jaar. "We hebben geen slecht jaar gehad en er zit zeker nog groei in de handel."

Voor meer informatie:
AGF-groothandel De Blaey
Locatie Terneuzen
Lange Reksestraat 8
4538 AZ Terneuzen
Tel: +31(0)115-613234
peterdeblaeij@outlook.com
www.deblaeij.nl

Locatie Evergem
Brugse Steenweg 7
9940 Evergem - Belgiƫ
Tel: +31(0)924 - 57792
Mobiel Peter: 06-53161014