Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Paul Mastronardi: "Nieuw fenomeen in VS"

Sunset introduceert aardbeien uit high tech kas op Amerikaanse markt

In de laatste zestig jaar heeft Sunset voor een omslag gezorgd in de Noord-Amerikaanse tuinbouw met de introductie van smaakvolle tomaten, paprika's en komkommers. Na jaren van onderzoek wordt het programma uitgebreid met aardbeien, ofwel Sunset "WOW-berries."


Na zes jaar onderzoek te hebben uitgevoerd, heeft Sunset een aardbeienras veredeld, die zowel zoet als groot is", vertelt CEO Paul Mastronardi legt uit: "Aardbeien uit de kas zijn redelijk bekend in Nederland, maar dit is een geheel nieuw fenomeen op de Noord-Amerikaanse markt. Daarom hebben wij geïnvesteerd in jarenlang onderzoek om de aardbeien zo perfect mogelijk te kunnen kweken".

Sunset WOW-berries worden gekweekt in de Coldwater kas van het bedrijf in Michigan. "Dit is de eerste high-tech kas ter wereld, die puur is ontworpen voor de productie van aardbeien", aldus Mastronardi.

De naam WOW refereert naar een uitroep van verbazing. WOW staat ook voor Wonders of Winter: het is ons doel aardbeien te kweken in de winter, die net zo lekker smaken als aardbeien die groeien in de zomer.

Sunset WOW-berries zijn beschikbaar op de Amerikaanse markt in verpakkingen van 230 gram.

Voor meer informatie: www.sunsetgrown.com


Publicatiedatum: