Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burg Machinefabriek presenteert machinepark tijdens relatiedagen



Tholen - Vrijdag 12 en zaterdag 13 december organiseerde Burg Machinefabriek haar relatiedagen in Kruiningen. Hoewel pas twee jaar geleden - tijdens de opening van het nieuwe pand, open huis werd gehouden - was het 60-jarig jubileum van het bedrijf reden om dit opnieuw te doen.





Over het hele pand stonden machines gedemonstreerd, variƫrend van kistenledigers, tot verpakkingsmachines, palletiseeroplossingen en waterzuivering. Op de eerste verdieping werd tevens op een geschiedeniswand en via een bedrijfsfilm de 60-jarige historie van het bedrijf doorgenomen.





"We zijn actief in de totale AGF-sector, maar schrijven Fruit nog altijd met de grote F", benadrukte directeur Arjan van Burg. Hij was tevreden over het goede bezoek tijdens de relatiedagen, al was het vrijdag door de storm aanmerkelijk rustiger. "We zijn trots op het personeel en deze dagen zijn voor hen ook een stimulans om aan klanten en bekenden te laten zien wat we in huis hebben!"





Voor meer informatie:
Burg Machinefabriek
Weihoek 11
4416 PX Kruiningen
Tel: 0113-501373
Fax: 0113-502108
info@burg-machinefabriek.nl
www.burgmachinefabriek.nl