Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Foodmarkt Amsterdam: een nieuwe manier van boodschappen doen op 2.600 m²


Grootste versmarkt van Amsterdam geopend

De grootste versmarkt met de laagste prijsgarantie heeft vandaag haar deuren geopend in Amsterdam-Noord. Op 2.600 m² vloeroppervlakte biedt de versmarkt klanten de ultieme beleving op het gebied van gezond, vers en lekker eten tegen de laagste prijs. Naast het meest uitgebreide foodassortiment, bereiden koks en andere specialisten ter plekke tal van nationale en internationale gerechten. Klanten kiezen zelf of ze de gerechten mee naar huis nemen, thuis bereiden of meteen opeten in het Foodmarkt Café.

"Met Foodmarkt Amsterdam laten we Amsterdam en omgeving kennismaken met een nieuwe manier van boodschappen doen. We hebben alles in huis om klanten te informeren en inspireren op het gebied van gezond, vers en lekker eten. Met dit nieuwe concept willen we de verwachtingen overtreffen en laten zien dat gezond en lekker eten niet duur hoeft te zijn", aldus Frits van Eerd, algemeen directeur en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten en Foodmarkt Amsterdam.


Eat it, make it, take it

Naast de dagelijkse boodschappen, zijn klanten in Foodmarkt Amsterdam eveneens aan het juiste adres voor versbereide gerechten van koks en andere specialisten. In verschillende keukens worden elke dag ter plekke nationale en internationale gerechten gemaakt: van Aziatische en Hollandse gerechten tot sushi en pizza. Ook versbereide sandwiches, kant-en-klare salades, zelf gerookte vis en diverse vegetarische gerechten zijn onderdeel van het assortiment. Producten worden zoveel mogelijk ter plaatse bereid zodat het ook echt vers is. Klanten kiezen zelf of ze alleen de ingrediënten meenemen en het gerecht zelf thuis maken, het gerecht kant-en-klaar mee naar huis nemen of het gerecht ter plaatse op eten in het Foodmarkt Café. In dat café kunnen klanten ook diverse varianten koffie en thee drinken voor 1 euro.

Seizoens- en streekproducten

Foodmarkt Amsterdam biedt een ongekend uitgebreide keuze uit gezonde, verse, ambachtelijke en kwalitatieve producten. Het assortiment bestaat zoveel mogelijk uit seizoens- en streekproducten van lokale telers en leveranciers. Van zelf gerookte Amsterdamse ossenworst van Canter Vleeswaren tot onder andere augurken en picallily van Kesbeke, diverse streekbieren, groente en fruit van Willem en Drees en kazen van de ambachtelijke kaasmakerij Klaver Kaas uit Noord-Holland.



Een bijzonder assortiment

Andere bijzondere producten zijn de duurzamere maïs kip, verse baby voedingsproducten zonder enige toevoegingen van De Kleine Keuken, vers brood naar receptuur van Deens origine wat door bakker ter plekke wordt gemaakt, vis rechtstreeks van de afslag, een uitgebreid assortiment glutenvrije producten zoals cakejes van Rose and Vanilla en yoghurt met topping naar keuze van de tap. Ook kun je in de winkel je eigen biologische cereals samenstellen, vinden klanten er een ruim assortiment unieke wijnen, een groot assortiment chocolade waarbij de nadruk is gelegd op herkomst en smaakvariatie. Ook kun je er je eigen sixpack bijzondere bieren samenstellen, vind je er zelf gebrande nootjes, diverse kaasplankjes, insectenburgers, oesters en kreeft.

Niet alleen met haar assortiment en prijs, maar ook op gebied van gezondheid gaat Foodmarkt Amsterdam verder dan andere winkels. Zo kunnen klanten zeven dagen per week terecht bij het Mediq Apotheek Servicepunt. Daarnaast werkt Foodmarkt Amsterdam samen met de Foodsisters om mensen te helpen om gezonder en bewuster te eten en hiermee hun levensstijl te verbeteren. Zij geven klanten desgewenst tips en verzorgen regelmatig (kosteloos) workshops.

Inspiratie van vakspecialisten

Foodmarkt Amsterdam onderscheidt zich niet alleen door het enorme aanbod en lage prijzen, maar ook door de beste service. "Bij Foodmarkt Amsterdam werken pure professionals met passie voor lekker en gezond eten. We hebben echte specialisten in huis gehaald met een specifieke achtergrond. Bij hen kunnen klanten terecht met al hun vragen. Zij staan iedere dag klaar om klanten te inspireren met hun vakkennis en enthousiasme", aldus Van Eerd. In totaal werken er 200 medewerkers, waarvan er circa 120 uit Amsterdam komen.

Foodmarkt Amsterdam aan het Gedempt Hamerkanaal 223 is vanaf vandaag elke dag geopend. Openingstijden: ma – wo 08.00 – 21.00 uur, do – vrij 08.00 – 22.00 uur, zo 09.00 – 21.00 uur.
Publicatiedatum: