Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Eerste teeltwisseling Sublimato perfect verlopen"

Alle teeltwisseling werkzaamheden bij Sublimato, het nieuwe bedrijf van Van Adrichem Kwekerijen in Westdorpe Zeeland, zijn naar volle tevredenheid verlopen. De meeste werkzaamheden werden uitgevoerd door Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven uit De Lier. De twee bedrijven hebben een jarenlange relatie opgebouwd op de Westlandse bedrijven van Van Adrichem. Ondanks de grote afstand tussen Westdorpe en De Lier was het voor Van Adrichem vanzelfsprekend dat de verschillende teeltwisselwerkzaamheden op het nieuwe bedrijf tevens door Van Veldhoven uitgevoerd zouden worden.


 
"De kennis en ervaring die we samen delen, is goud waard" zegt Bas van Adrichem tevreden. "De eerste keer teeltwisseling op een nieuw bedrijf heeft toch iets speciaals. Het zijn je eerste planten die door de versnippermachine gaan." Ook voor een nieuwe kas geldt dat deze grondig gereinigd moet worden. Dit heeft Van Veldhoven gedaan met de volautomatische aquajets. "Het was een machtig gezicht hoe snel een teeltwisseling kan plaatsvinden. We zijn dan ook dik tevreden over de mannen van Van Veldhoven"
 
"De werkers hebben overnacht in het hotel waarvan de bar tevens onze stamkroeg is. Dus behalve goed werk was het in de avonden ook erg gezellig. Nu echt op naar de nieuwe teelt", zo sluit Bas van Adrichem af.

Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf Van Veldhoven
Laan Van Adrichem 4
2678 CZ De Lier
Tel: 0174-513202
www.vanveldhoven.nl
Publicatiedatum: