Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TBR Venray kalm van start gegaan

Tholen - De eerste dag van de Tuinbouwrelatiedagen in Venray is als vanouds rustig van start gegaan. In de loop van de middag en vooral tegen de avond werd de bezoekersstroom kwalitatief beter en dat resulteerde alsnog in tevreden gezichten. 


Altijd gezellig bij MJ Tech! Rechtsboven: bezoek in onze stand. Linksonder nieuwkomer Paskal op de beurs en rechtsonder een nieuw gezicht bij Royal Brinkman: Eef Zwinkels heeft zijn draai weer gevonden in de watertechniek.

De eerste dag van de beurs werd positief afgesloten, maar het lijkt dat de Venrayse editie last heeft van eigen concurrentie. Verschillende bedrijven hebben ervoor gekozen zich geheel op Gorinchem te richten. Zo ontbreken dit jaar toch grote toeleveranciers als Svensson, Alweco, Plantenkwekerij Van der Lugt en Pentagrow. Daar staan wel nieuwkomers als het Italiaanse Paskal, BVB Substrates en Aquamar tegenover. 

De beurs duurt nog tot en met donderdag en is te bezoeken van 13:00 uur tot 21:00 uur. Samen met Herberg de Lindehoeve staan wij op stand 345 en we stellen een bezoekje uiteraard op prijs. Maandag volgt een uitgebreide fotoreportage van de stands.