Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JEM-id sluit zich opnieuw 24 uur op voor goede doel

Door het grote succes van de afgelopen twee jaar sluit het team van JEM-id zich ook dit jaar weer 24 uur op voor het goede doel. Op vrijdag 19 december wordt om klokslag 10.00 het startschot gelost waarna we 24 uur met het team doorwerken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar gaat JEM-id de strijd aan voor Wim van den Burg in Kenia.


Team SDR (Serious Development Request) 2014

Afgelopen jaar is er veel gebeurd in Kenia, ook in Mpeketoni, het dorp waar Wim van den Burg al ruim 25 jaar actief is als vrijwilliger. Op zondag 25 juni is Mpeketoni namelijk getroffen door een aanslag waarbij veel onschuldige slachtoffers zijn gevallen. Omdat het verschrikkelijk is wat daar is gebeurd, wilt JEM-id ze heel graag helpen. Het volledige bedrag dat opgehaald wordt tijdens Serious Development Request 2014 gaat dan ook naar dit goede doel. Meer informatie over wat JEM-id tijdens de 24 uur gaat doen en hoe u ze kunt sponsoren volgt snel. Mocht u nu echt niet kunnen wachten en nu al willen sponsoren kan dat door een mailtje te sturen naar: merel@jem-id.nl

JEM-id

JEM-id is hét online bureau van het Westland. Naast het ontwikkelen van softwarepakketten voor de AGF- en tuinbouwsector, zoals GreenCommerce en PlantCommerce, houdt JEM-id zich bezig met het ontwikkelen van websites, webshops en Apps. FloraXchange behoort ook tot een van de softwarepakketten die JEM-id heeft ontwikkeld.

JEM-id
T: 0174 - 64 26 22
merel@jem-id.nl
www.jem-id.nl
Publicatiedatum: