Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Riococo en Leyton Greenhouse bij Expo AgroAlimentaria in Mexico

Mexicaanse tuinbouwsector in de lift

Riococo en Leyton Greenhouse namen deel aan Expo Agroalimentaria Guanajauato beurs in Mexico van 11 tot 15 november. Mexico is een belangrijke afzetmarkt voor Riococo, dat in kokossubstraten doet. "Ieder jaar groeit onze markt in Mexico," zegt Shan Halamba van Riococo. "We zijn er trots op samen te werken met zoveel telers in Mexico en hen van de juiste substraten te kunnen voorzien."

Leyton Greenhouse & Supply is de officiële distributeur van Riococo in Mexico. Volgens Edgar Leyton is de atmosfeer op de Mexicaanse markt goed en zijn de telers positief. "Veel telers zijn bijzonder gedreven uitstekende producenten te worden. Omdat wij de daartoe benodigde materialen leveren, is het voor ons ook een drukke periode," aldus Leyton.

Omdat Leyton nauw verbonden is met de Mexicaanse teelt, is hij in staat een inkijkje te geven in de heersende trends. Naar eigen zeggen heeft hij en zijn team het enorm druk met het leveren van high-tech kasmaterialen. "De Mexicaanse telers zijn zich er zeer wel van bewust dat goede materialen kunnen bijdragen aan een verbeterde kwaliteit en hogere opbrengsten. Zij zijn bereid te investeren in kostbare materialen als eersteklas groeizakken of zelfs hoogwaardige schermmiddelen. Dat is waarom de Alimetaria Guanajuato zo'n belangrijke beurs voor ons is. Het biedt ons de mogelijkheid geïnformeerd te worden over wat er speelt en ons op het nieuwe seizoen voor te bereiden.


Pilar Morales Trasvina

De groei in de hoeveelheid leveringen was voor Leyton aanleiding om extra versterking te zoeken voor zijn sales team. Daarom werd in Pilar Morales Trasvina aangetrokken, een vrouw met "een uitgebreide ervaring in de industrie."


Voor meer informatie:
Leyton Greenhouse and Supply
Edgar Leyton (e-mail)
www.leytongreenhouse.com.mx






Publicatiedatum: