Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Menno Molenaar, Van Oers United:

"Spruitenaanvoer gestabiliseerd na topopbrengsten"

Tholen - De afgelopen weken verliep de spruitenmarkt teleurstellend, maar Menno Molenaar van Van Oers United is positief gestemd over de vooruitzichten van de komende tijd. "De kwaliteit is fors verbeterd ten opzichte van de situatie in september/oktober. De topopbrengsten van de afgelopen weken zwakken inmiddels wat af en dat zal de komende weken verder doorzetten. Ik verwacht dat dit een positief effect op de prijs zal hebben."



Volgens de verkoper is de concurrentie vanuit andere Europese landen niet groter dan andere jaren. "Er zijn grote volumes weggezet. Zowel de export- als retailmarkten hebben er flink aan getrokken en al die spruiten zijn ook geconsumeerd. Ook de paarse spruiten die we aanbieden, kunnen op een goede belangstelling rekenen. Wat ons betreft, gaan we nu een koudere periode in. Een stabiele aanvoer met een goede kwaliteit kan zorgen voor een mooie afzet."



Voor meer informatie:
Menno Molenaar
Van Oers United
Tel: +31 (0)186-608052
mmolenaar@vanoersunited.com
www.vanoersunited.com