Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dennis van der Mey, AGF-Online:

"We hebben een fantastisch jaar achter de rug"



Tholen - Bij AGF-Online is het wintergroentenseizoen in volle gang. Dennis van der Mey hoor je niet klagen. "We hebben een fantastisch jaar achter de rug, waar bij we in het voorjaar al meteen fors in het product zaten. Naast een enkel dieptepunt, zoals in augustus toen het letterlijk overal heeft geregend, hoor je mij echt niet klagen. We zitten nu nog vol in de Duitse bosuien en bospeen en hebben nog steeds kwalitatief prima vollegrondsandijvie uit Belgiƫ en Nederland."



Het spruitenseizoen begon kwalitatief moeilijk. "Vooral de kwaliteit van de geschoonde spruiten ging hard achteruit door het warme weer, maar nu ben ik over de verkoop en prijzen wel weer te spreken. Ook de verkoop van boerenkool is sinds vorige week woensdag opgeleefd, toch als gevolg van de lagere temperaturen. Eigenlijk moet eerst de vorst eroverheen, maar dat geldt tot nu toe dit jaar alleen nog voor Maxima", grapt Dennis.



Ook de spinazie is momenteel goed aan de prijs. "In de zomer wordt er hier in Barendrecht zoveel spinazie aangeboden, dat ik er niks aan kan verdienen. Nu is er mooie harde Spaanse spinazie voor een mooie prijs en spelen we graag een deuntje mee."



Voor meer informatie:
AGF-Online
prijslijsten@kmey.nl
www.agf-online.nl