Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noord-Amerika: aardbeienteelt in kassen neemt toe

Beschermde aardbeienteelt komt steeds vaker voor in de Canadese kassen. AMA Plastics gebruikt in Kingsville BVB-substraten bij de aardbeienteelt. Volgens AMA's Rick Bradt gebruiken Noord-Amerikaanse telers de substraten als test.



Rick vertelt over de aardbeienteelt: "Onze klanten zoeken verschillende gewassen om zichzelf te onderscheiden op de markt. De telers experimenteren met de aardbeien, omdat ze een toename van aardbeien uit een hydroponics kas ervaren. De nieuwe aardbeienteelt uit de kas groeit gestaag ondanks de concurrentie met de aardbeien van de open velden. We hebben in de kas de nieuwste innovaties aangebracht."


Speciale mixen door BVB

Rick vervolgt: "BVB's speciale mixen voor de aardbeientelers zijn populair bij onze klanten. We startten met tests. Tegenwoordig hebben we aardbeienzakken in voorraad. We verkopen in Noord-Amerika de aardbeien met pallets of door de directe containerlading. Veel telers zijn op de hoogte van de veen- en kokosmixen. Ze weten niet waar ze dat moeten halen. Wij kunnen hen voorzien in die behoefte." 



Complete kasbevoorrading

Rick sluit af: "De telers zijn voorzichtig met hun kosten, maar ze ontwikkelen wel activiteit in hun kassen. De vraag voor voorraden neemt toe. We geloven dat de vraag naar speciale gewassen toeneemt. We verwachten dat binnenkort een van de gewassen snel hoge ogen zal gooien op de markt."


Het team van AMA Plastics bij de Canadese kasconferentie in 2014.

Voor meer informatie:
A.M.A. Plastics
Rick & Connie Bradt
Telefoon: 5193221397
E-mail: ama@amaplas.com
www.amaplas.com

Publicatiedatum: