Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Werk aan de Winkel komt terug

In dit tv programma van BNNVARA staan zakenvrouw Olcay Gulsen en een creatief team klaar om doorgewinterde winkeliers in nood te helpen met een nieuw zakelijk en creatief plan.

Vorig jaar werden verschillende ondernemers geholpen om van hun noodlijdende winkel weer een goedlopend en gezond bedrijf te maken. Hieronder was groentespecialist en ADN lid Pierre van den Bosch met zijn winkel KropSla uit Alkmaar. Pierre is ontzettend enthousiast met de aanpak en het resultaat van het programma. Zijn omzet zit sindsdien echt weer in de lift. Pierre: "De saladebakken gaan weer leeg en er is gezellige bedrijvigheid in de winkel, de hele dag door. Niet alleen de winkel heeft een boost gekregen maar wij persoonlijk ook. We staan weer met plezier dagelijks in de winkel!"

Aanmelden

Diverse kleine ondernemers worden geholpen dus er is maar plek voor één groentespecialist. Ben jij of ken jij een winkelier die wel wat hulp kan gebruiken? Stuur dan snel een mail naar werkaandewinkel@bnnvara.nl.

Bekijk hieronder het promofilmpje en klik hier voor de website.




bron: ADN
Publicatiedatum: