Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe komkommerpromotie Albert Kosdi

Tholen - Het begon met een busje. Daarna volgde de Enduro-motor en nu vond Albert Kosdi van kwekerij Noord-Oost het tijd voor een nieuw dessin. "Je moet af en toe wat vernieuwen", vertelt de komkommerteler uit het Gelderse Oosterhout. De Vito is nu voorzien van een frisse en gezonde uitstraling en Kosdi rijdt rondt met de slogan 'Komkommer - altijd lekker en gezond."





In de familie Kosdi wordt volgend jaar een halve eeuw komkommers geteeld. "Mijn vader begon ermee in 1965", bevestigt Albert. Overstappen naar een ander gewas is voor hem dan ook zeker geen optie.

Het dessin op de bus past bij het doek dat sinds Kom in de Kas in het bedrijf hangt. Daarop staan allerlei feiten over komkommers. Wie wist er bijvoorbeeld dat je je badkamerkraan kunt reinigen met een schijfje komkommer? "Een makkelijke manier om iets te vertellen over je product en wat te promoten", vindt Albert. "Eigenlijk zouden best meer telers dit kunnen doen."