Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paul Zuiderwijk: bewust later gestart om aan te sluiten op Holland-seizoen

"Seizoen Spaanse Intense-tomaten goed begonnen"



Tholen - P. Zuijderwijk Import is voor het vierde jaar op rij gestart met de import van Spaanse Intense-tomaten. Deze pruimtomaten van Nunhems hebben een hogere dichtheid dan andere tomaten zonder daarbij vorm of vruchtsap te verliezen. De importeur verkoopt de tomaten onder het merk Roxy. "We zijn bewust later gestart om aan te sluiten op het Holland-seizoen. Verleden jaar waren we er vier weken eerder en dan zijn er echt te veel. Daar wordt geen mens beter van", concludeert Paul Zuijderwijk.



"Het seizoen is nog maar net begonnen, maar tot nu toe loopt de afzet goed. Er zijn nu nog wat Hollandse tomaten op de markt. Binnen een paar weken zullen de volumes uit Spanje verder toenemen", verwacht Paul Zuijderwijk. "We hebben ze in de maten M, MP en MM. De maatsortering MM zal in het begin nog beperkt beschikbaar zijn. Er zijn mogelijkheden om contracten af te sluiten tot eind april."



Voor meer informatie:
P. Zuijderwijk Import
Transportweg 45
2676 LM Maasdijk
Tel: 0174-520749
Mob: 06-53372435
info@pzimport.nl