Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joyce Lansbergen wint Ranking the Grower

Joyce Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker is dinsdagavond in Rotterdam uitgeroepen tot 'meest inspirerende tuinbouwvrouw van Nederland'. Zij kreeg die titel toebedeeld na een online stemming onder vakgenoten in het kader van de verkiezing Ranking the Grower.


Joyce Lansbergen van LG FLowers krijgt de prijs uit handen van Johan de Jong, CEO Holland Contracting

Wisseltrofee

Uit handen van Johan de Jong, CEO van hoofdsponsor Holland Contracting, ontving Joyce Lansbergen de Holland Contracting Wisseltrofee in restaurant O'Pazzo in Rotterdam. De trofee ging voorgaande jaren achtereenvolgens naar Bunnik Plants, Ter Laak Orchids, René van Dop en Zuijderwijk & Witzier. Joyce Lansbergen mag zich nu de 'meest inspirerende tuinbouwvrouw van Nederland' noemen. Zij verdient die titel vooral vanwege de gedreven en creatieve wijze waarop zij haar bedrijf LG Flowers enerzijds onder aan de aandacht weet te brengen en anderzijds ook de gerbera in het algemeen op de kaart weet te zetten bij consumenten.


De felicitaties stromen inmiddels binnen! Bas van Schie van Pentakeep heeft samen met Joyce en haar ouders Ria en Hein een ochtendtoast uitgebracht op de overwinning van Joyce. Op de foto Bas met Joyce en de wisselbokaal tussen het gewas.

Ranking the Grower is de jaarlijkse telersverkiezing van KAS TuinbouwCommunicatie. Aan de hand van een specifiek thema worden tuinbouwondernemers zowel door een vakjury als door collega's beoordeeld. Dit jaar draaide Ranking the Grower om inspirerende tuinbouwvrouwen. In juli maakte de vakjury haar winnaars al bekend. Dinsdagavond werd onthuld wie de favoriet van het publiek is. Na een online stemming via www.rankingthegrower.nl kozen vakgenoten Joyce Lansbergen van LG Flowers in Pijnacker met 20,8% van de stemmen tot overall winnaar van Ranking the Grower 2014. Mariëlle ter Laak van Ter Laak Orchids uit Wateringen eindigde met 16,1% van de stemmen op de tweede plaats, de derde plaats wordt met 14,8% van de stemmen ingenomen door Eviek van der Arend van WPK uit Made.

Voor meer informatie:
www.rankingthegrower.nl

Publicatiedatum: