Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

12 november Plantgezondheid Event

LTO Glaskracht Nederland praat ondernemers in de glastuinbouw en andere betrokkenen tijdens het PlantgezondheidEvent op 12 november bij over de ontwikkelingen in de plantgezondheid. Het event, dat plaatsvindt bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen en alleen toegankelijk is voor LTO-leden, bestaat uit verschillende rondes gericht op glasgroente, snijbloemen en potplanten met workshops, presentaties en een informatiemarkt.

Ontwikkelingen in de plantgezondheid gaan razend snel. Hoogste tijd om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en een doorkijk te geven naar de toekomst. Er wordt enerzijds in gegaan op de bestrijding van diverse ziekten en plagen, zoals trips en luis en hoe wij planten weerbaarder hiertegen kunnen maken. Anderzijds wordt ook aandacht besteed aan preventie en diagnostiek. Immers voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

PROGRAMMA
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkom door John van Ruiten (Naktuinbouw)
14.45 uur Opening door Nico van Ruiten (LTO Glaskracht Nederland)
14.00 uur Eerste ronde workshops, rondleidingen & presentaties*
15.00 uur Pauze
15.30 uur Tweede ronde workshops, rondleidingen & presentaties*
16.30 uur Derde ronde workshops, rondleidingen & presentaties*
17.30 uur Buffet
19.00 uur Afsluiting

KOSTEN
Kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 25 indien u direct betaalt via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 37,50 (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Er wordt enerzijds ingegaan op de bestrijding van diverse ziekten en plagen, zoals trips en luis en hoe wij planten weerbaarder hiertegen kunnen maken. Anderzijds wordt aandacht besteed aan preventie en diagnostiek. Immers voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Spuitlicentie
De workshops worden gegeven door Biobest, Certis, Ecostyle, Koppert Biological systems, Biopol Natural en Syngenta. Elk bedrijf gaat tijdens de workshops in op biologische gewasbescherming en plaagbestrijding of plantweerbaarheid en ziektebestrijding.

Tevens is spuitlicentieverlenging mogelijk tijdens deze bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot maandag 10 november bij LTO Glaskracht Nederland.
Publicatiedatum: