Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert bouwt internationaal R&D-centrum

In oktober ging Koppert Biological Systems van start met de bouw van een nieuw, internationaal R&D centrum. Het gebouw komt naast het hoofdkantoor aan de Veilingweg te staan en biedt straks ruimte aan de snel groeiende afdeling Research & Development. De nieuwbouw draagt ook bij aan de internationale samenwerking tussen de disciplines Entomologie en Microbiologie.
 
Met de bouw van het 3.600 m2 grote centrum zet Koppert een verdere stap in het centraliseren van de verschillende bedrijfsonderdelen. Zo biedt het nieuwe R&D-centrum ook onderdak aan het entomologisch laboratorium. Nu is dit nog elders aan de Veilingweg gevestigd, waar uitbreiding niet mogelijk is. In de nieuwbouw maakt een groot aantal moderne klimaatcellen het mogelijk om natuurlijke vijanden onder uiteenlopende klimatologische omstandigheden te onderzoeken.
Het entomologisch laboratorium is dicht bij het laboratorium voor microbiologische producten gesitueerd. Dit leidt tot meer kennisuitwisseling - nationaal en internationaal - tussen entomologie en microbiologie bij het ontwikkelen van geïntegreerde teeltsystemen.
 
'Partners with Nature'
Koppert investeert veel geld in R&D; de onderzoeksafdelingen van het bedrijf hebben dan ook wereldwijd een sterke reputatie. Veel onderzoek resulteert uiteindelijk in oplossingen voor vraagstukken rond de gewasgezondheid en de gewasbescherming. Zo is dankzij de inspanningen van de onderneming in de Europese bedekte tuinbouw het gebruik van natuurlijke vijanden de norm geworden.
Wereldmarktleider Koppert Biological Systems wil samen met telers en de natuur een bijdrage leveren aan een gezonde aarde en een gezonde mensheid. 'Partners with Nature' luidt dan ook de nieuwe tagline. De onderneming beschikt over veel specialistische kennis en biedt een reeks producten die op een natuurlijke wijze de gezondheid, de weerbaarheid en de productiviteit van tal van gewassen versterken.
Publicatiedatum: